dk_2   eng

Flextræsko fremstilles af gode materialer

Vores flextræsko er fremstillet i et kraftigt, glat og vandafvisende kvalitetsskind og er udstyret med en polstret vrist. Indlægssålen, eller bindsålen, er Texon med blødt skum. Den er desuden betrukket med ægte, koksgrå svineskind. Bunden er stødabsorberende og har et godt stigegreb, og så er den fremstillet af slidstærkt og fleksibelt PU/polyurethan.

Vælger du at købe flextræsko hos BSM Production i Silkeborg, kan du være helt sikker på, at de er skridsikre og både syre-, olie- og kemikalieresistente.

Sikkerhedstræsko med dobbelt forstærkning på bagkappen

Ønsker du en træsko med flex og en dobbelt forstærkning på bagkappen, så du undgår nedtrædning, kan du med fordel vælge artikel 730.

Vores flextræsko lagerføres i farverne sort og hvid, men på bestilling har du mulighed for at vælge imellem flere farver på overlæderet og vælge mellem hvid og sort i bunden. Træskoene vejer kun 406 gram og leveres i størrelserne 36-48, så her kan langt de fleste være med. Derudover er de naturligvis også godkendt CE 20347-1. Vores Flextræsko kan også bruges som arbejdssko.

KONTAKT OS OG BESTIL DINE NYE FLEXTRÆSKO

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores fremstilling af flextræsko? Eller ønsker du måske at foretage en bestilling, så skal du bare kontakte os. Ring allerede nu på telefon 86 85 54 99 og lad os tale nærmere.

Find os

​​Sinding Hedevej 30

8600 Silkeborg

CVR 12400705

Kontakt os

Telefon: 86 85 54 99

E-mail: ​bsmproduction@mail.dk

Telefontid

Man - torsdag 7-16

Fredag 7-14​