dk_2   eng

Børnetræsko og PU-træsko sælges engros

Hos BSM Production, som har beliggenhed i Silkeborg, imellem Kragelund og Skægkær, fremstiller vi børnetræsko samt PU-træsko til børn og voksne. Alle børnetræsko og PU-træsko bliver produceret i Danmark, hvorpå de bliver solgt via en række forhandlere i hele landet. Herudover fremstiller vi også indlægssåler.

Stort udvalg af farver på træsko og børnetræsko

​Vi fremstiller børnetræsko af træ i størrelser fra 24 til 34. Børnetræskoene lagerføres i farverne blå, rød og sort med bagkappe. Vi kan endvidere fremstille dem i andre farver, hvis du ønsker det.

Vi har også en omfattende produktion af PU-træsko til børn og voksne. De kan leveres i størrelser fra 35 til 48 til voksne, og de kan leveres som børnetræsko i størrelser fra 26 til 34. Træskoene lagerføres i sort og hvid, men det er muligt at bestille en anden farve på overlæderet.

Derudover kan vi levere indlægssåler i størrelser fra 24 til 47.

BSM Production startede for over 30 år siden under navnet Sinding Træskofabrik, og senere opkøbte vi to andre træskofabrikker. I dag er vi kendt som en dansk producent, der fremstiller træsko af høj kvalitet til både arbejde og fritid. Vi lægger vægt på den gode og personlige service, samt levering til den aftalte tid og naturligvis i højeste kvalitet.

Kontakt os for at bestille eller stille spørgsmål

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores indlægssåler, træsko og børnetræsko eller for at lægge en ordre. 

Du kan altid ringe til os på telefon 86 85 54 99, men du kan også benytte kontaktformularen eller skrive til os på bsmproduction@mail.dk.

Find os

​​Sinding Hedevej 30

8600 Silkeborg

CVR 12400705

Kontakt os

Telefon: 86 85 54 99

E-mail: ​bsmproduction@mail.dk

Telefontid

Man - torsdag 7-16

Fredag 7-14​